Nyt fra klubben

                              
September 2021  Karl Edney har På Viby BTKs Facebookside opslået nedenstående indlæg:
“Efter to tarvelige sæsoner med masser af Corona, er vi snart klar til at skyde en ny sæson i gang, som forhåbentlig bliver uden aflysninger og afbrudte turneringer.
På seniorsiden starter holdturneringen fredag d. 10. september kl. 19.00 i BTEX, hvor holdet i Bordtennisligaen møder B75, og dagen efter spiller mod Amager kl. 13.00, ligeledes i BTEX.
3. division møder Hvidovre hjemme i Viby lørdag d. 11. september kl. 12.00. Vi håber naturligvis at se en masse medlemmer til de første hjemmekampe.
For at fejre, at vi endelig kan spille bordtennis igen, inviterer vi alle senior- og veteran medlemmer til hyggelig komsammen i klubben lørdag d. 11. september, når dagens holdkampe er slut.
Udover det hyggelige samvær, vil der være mulighed for at spille bordtennis, se fodbold i fjernsynet og der bliver garanteret også en lille quiz eller to. Endelig sørger vi også for at bestille lidt pizza om aftenen, så den værste sult kan blive stillet. Skulle der være nogen, der gerne vil supplere med et festligt indslag, skal man ikke holde sig tilbage.”
Hvis man ved, at man kigger forbi, må man gerne skrive det  i Face-book-opslaget, så vi kan få et fingerpeg om, hvor mange vi ca. bliver.”