hhpatte

Nye ansigter vil næste år at være finde i Vibytrøjen!

Eller, ny er nok så meget sagt. For drengene her er velkendte ansigter for de fleste af klubbens medlemmer.

Den første mand der skifter, har de seneste 2 sæsoner trænet fast med i klubben, men tørnet ud for Ribe BTK. Han vælger dog efter sommerpausen at spille med i Vibys divisionstrup på en A-licens, og det er med stor fornøjelse at vi kan byde velkommen til Hans Henrik Vonsild!

Den næste mand på billedet til højre, startede sin karriere i Horsens, senere Århus BTK og de senere år har han prøvet lykken på Sjælland i diverse klubber. Senest Roskilde. Nu vender han dog snuden hjemad, og så derfor en spændende mulighed i at komme til BTK Viby blandt venner og tidligere holdkammerater. En god mand at have til den kommende sæson i elitedivisionen – Velkommen Patrick Stobberup!