Sponsorcup 2016!

I dag blev årets sponsorcup i BTK Viby afholdt. På billedet ses dagens vinder Christian Lamp Carlsen fra Nordic Trucking der i finalen besejrede Niels Gamborg fra Motor Depotet/Opel.

En STOR tak til alle sponsorer der i årets løb har støttet op om vores klub. Heldigvis har samtlige sponsorer valgt at forny sponsoraterne for den kommende sæson. Besøg deres websites via sponsorvæggen.

Skulle der være andre der har lyst til at støtte op om klubben, eller har kendskab til nogen der kunne have interesse i dette, er man meget velkommen til at kontakte mig på klausdam1@gmail.com for at høre om hvilke muligheder vi tilbyder.

christian_lamp_carlsen

Fantastisk klubmesterskab for ungdom!

Sidste weekend holdt klubben mesterskab for ungdom. Ca. 30 glade spillere og familie mødte op fulde af forhåbninger: dagen ville bringe mulighed for at blive én af klubbens legender, og få sit navn graveret på mesterskabets pokaler! Der skulle dog vindes nogle kampe først. Turneringen blev styret meget professionelt af vores 2 velkendte toastmastere: Dan og Simon. Der blev kæmpet hårdt, men der hyggedes også mellem kampene: forældrene forsynede fælleskabet med frugt, kager m.m. Glad stemning!

Efter mesterskabet ventede en overraskelse: Birger Vest, som selv har sit navn på nogle af dagens pokaler holdt et trylleshow for de små og de store. Numrene kan vi stadigvæk overhovedet ikke forstå. Der blev grinet RIGTIG meget! Super underholdning. Tak Birger!

 

De følgende spillere vandt deres række og kan nu kalde sig for klubmestre:

  • Minipuslinge: Rasmus Balslev
  • Puslinge: Noah S. Bjerg
  • Yngre drenge: Niels-Anton Tybirk Le-Marc
  • Drenge : Benjamin B. Rasmussen
  • Junior : Marius Dam

Der blev også kåret årets fightere:

  • Simons hold 1: Lasse Fly Kristensen
  • Simons hold 2: Simon Monrad Gammelgaard
  • Dans hold: Josef Aydin

 

Det var igen en dejlig dag med masser af bordtennis.

Tak alle sammen!

Igen i år…

DanSimon

div1

div2

div3

div4

finale1

finale2

finale3

finale4

pokal 01

pokal 02

pokal 03

pokal1minipuslinge
Klubmester Minipuslinge: Rasmus Balslev

 

pokal2puslinge
Klubmester Puslinge: Noah S. Bjerg

 

pokal3yngre drenge
Klubmester Yngre drenge: Niels-Anton Tybirk Le-Marc

 

pokal4drenge
Drenge : Benjamin B. Rasmussen

 

pokal5junior
Klubmester Junior : Marius Dam

 

pokal6fighter1
Årets fighter Simons hold 1: Lasse Fly Kristensen

 

pokal7fighter2
Årets fighter Simons hold 2: Simon Monrad Gammelgaard

 

pokal8fighter3
Årets fighter Dans hold: Josef Aydin

 

Birger Vest
Birger Vest

 

trylle1

trylle2

trylle3

vindere1
Klubmestrene…

 

vindere2

Et gammelt men ungt ansigt vender tilbage!

11018320_10152590312351853_5258265128212770742_n

 

Efter et år i Søhøjlandet har Jonathan A. Hansen valgt at vende tilbage til BTK Viby den kommende sæson! Jonathan har vægtet det sociale højt i sit valg af klubskifte. Han har haft et glimrende år i Silkeborg både sportsligt og socialt, men afstanden var i sidste ende for lang. Jonathan var forrige sæsons 1. mand på 2. Division, hvor han samtidig vandt kval top 12 og præsterede sin vel nok bedste sportslige sæson. Hvem ved, om fremgangen kunne fortsætte efter sommerferien?

Vi byder Jonathan velkommen tilbage, og ser frem til mange sjove stunder sammen i Vibys farver!

 

 

Den sidste brik falder på plads

image

 

BTK Vibys hold i landets bedste række lader nu til at ligge fast. Klubben har sikret sig en markant forstærkning i form af den regerende junior top12-mester, Rasmus Kruse Mikkelsen! Rasmus er en ung fyr fra Skanderborg, der således passer perfekt ind på holdet af østjyder! Det er vores håb, at vi med tilkomsten af Rasmus nu kan konkurrere realistisk om at blive i rækken!

Ligesom nytilkomne Patrick Stobberup er Rasmus hentet i Roskilde. Rasmus spiller den kommende sæson på fuld tid, og med holdkammerater der tidligere har prøvet at leve professionelt, håber vi selvfølgelig at Rasmus får en spændende og lærerig sæson i Vibys farver!

Hjerteligt velkommen Rasmus!

Forstærkningerne vælter ind

hhpatte

Nye ansigter vil næste år at være finde i Vibytrøjen!

Eller, ny er nok så meget sagt. For drengene her er velkendte ansigter for de fleste af klubbens medlemmer.

Den første mand der skifter, har de seneste 2 sæsoner trænet fast med i klubben, men tørnet ud for Ribe BTK. Han vælger dog efter sommerpausen at spille med i Vibys divisionstrup på en A-licens, og det er med stor fornøjelse at vi kan byde velkommen til Hans Henrik Vonsild!

Den næste mand på billedet til højre, startede sin karriere i Horsens, senere Århus BTK og de senere år har han prøvet lykken på Sjælland i diverse klubber. Senest Roskilde. Nu vender han dog snuden hjemad, og så derfor en spændende mulighed i at komme til BTK Viby blandt venner og tidligere holdkammerater. En god mand at have til den kommende sæson i elitedivisionen – Velkommen Patrick Stobberup!

Viby har en dobbelt dansk mester!

image

 

Den 20. marts 2016 opnåede Pernille Agerholm den enestående bedrift at blive dobbelt dansk mester i henholdsvis dame double og dame single! Begge finaler blev vundet i afgørende sæt, og særligt singlefinalen mod Stefanie Christensen var en gyser, da Pernille i 7. sæt var nede henholdsvis 3-7 og 9-10, før hun fik hevet titlen i land på dramatisk vis!

Således hjemtog Pernille doubletitlen for 6. gang i karrieren mens det var 2. gang Pernille blev dansk seniormester i single!

En enestående bedrift af Pernille som siden hun vandt “The Treple” i 2014 har trappet meget ned for træningsmængden og fokuseret på studiet.

BTK Viby er utrolig stolte over at huse så prominent en spiller som Pernille Agerholm, og der blev også kvitteret med et stort tillykke og blomster ved gårsdagens seniortræning, hvor klubbens næstformand, Simon Fisher, havde arrangeret den overraskende lykønskning.

På klubbens vegne skal der igen lyde et stolt – TILLYKKE!!!

Viby sigter efter stjernerne

12274667_10153060420946853_5904615041689157538_n

 

På et bestyrelsesmøde den 14. marts vedtog BTK Vibys bestyrelse, at man ikke vil gentage sidste sæsons ærgerlige beslutning om at måtte takke nej til en plads i landets bedste række.

Derfor drager Vibys 1. hold afsted den 7. maj for at spille det afgørende slutspil om oprykning til Stiga Division!

Klubben ville med en plads i rækken stå overfor flere store udfordringer såsom manglende lokaleplads samt en stærkt prøvet økonomi, der nødvendigvis behøver tilført kapital til de mange udgifter Elitedivisionen bringer med sig. Dette er bestyrelsen dog indstillet på at forsøge at løse, selv om sponsorer ikke tidligere har vist sig at hænge på træerne.

Vi glæder os meget til at se, om dette mål kan blive indfriet – i hvert fald er det nu den officielle målsætning, at Viby går efter en plads i landets bedste række!

 

BTK Viby er vinder af dette års 1. division vest!!

guld

Søndag den 6. marts vandt klubbens 1. hold over Ribe BTK i årets sidste divisionskamp. Dette bragte Vibys mandskab op på hele 22 point ud af 14 kampe, og dermed sikrede klubben sig endnu et mesterskab til samlingen! Sidste år blev holdet nr. 2 i rækken, og denne bedrift har man hermed slået i år, hvor guldet blev hentet hjem til Jyllands hovedstad!

Mange vil nok huske, at Viby med sin 2. plads sidste sæson sikrede sig oprykningsspil til Stiga Divisionen, hvor holdet på sensationel vis tilspillede sig en plads i landets bedste række. Denne plads måtte klubben dog desværre takke nej til, da økonomien simpelthen ikke var bæredygtig til at klare sådan en udfordring.

Bestyrelsen vil på et møde mandag den 14. marts tage stilling til, om vi i år spiller oprykningsspil til landets bedste række, som afvikles den 7-8. maj.

Såfremt holdet spiller kvalifikationen, vil det betyde at klubben står klar til at påtage sig en plads i Stiga Divisionen! Vi håber på, at kunne samle de fornødne midler, der i sidste ende gerne skulle give klubben endnu mere synlighed, fremgang og dermed grundlag for videre udvikling, som klubben allerede i skrivende stund gennemgår i en rivende fart!

Spillere der i år har repræsenteret Vibys 1. hold er:

Tobias Lau

Simon Fisher

Sebastian Brinch

Søren Engelbrekt

Pernille Agerholm

Alexander Schou

Dan Jakobsen

Marius Dam

guld1

Medaljeregn cementerer Vibys styrke i det Jyske

Der blev gjort rent bord ved dette års Jyskemesterskaber i Herning da BTK Vibys elitespillere troppede op Lørdag formiddag!

Først i herre elite double blev der hentet guld (Tobias Lau/Dan Jakobsen), sølv (Søren Engelbrekt/Pernille Agerholm), samt bronze (Marius Dam med sin makker fra Brønderslev Bjarke Krog)

Dernæst hentede Viby så både guld og sølv i herre elite single, da en drabelig finale endte 11-9 i 5. sæt til Tobias Lau over Simon Fisher!

Pernille vandt titlen i Dame elite single uden kamp – man forstår dog godt hvorfor ingen turde stille op 😉

En herlig dag i Herning hvor Viby for 2. år i træk satte sig på tronen med en regerende jysk mester!

Tak til Simon, Pernille, Marius, Klaus, Søren og Tobias for en hyggelig dag!

Champs Champs1nuuullgay

Kampreferat Viby vs Næstved

Viby BTK kontra Næstved BTK, eller rettere: Tobias Lau vs Næstved BTK…

Af Sebastian Brinch AKA ”Jøden”

 

Søndag den 14. februar 2016 tørnede nummer 1 og nummer 5 sammen i den historiske tætte 1. Divisions-række, nemlig BTK Viby og Næstved BTK.

Startfløjt fandt sted kl. 12:00-dut, selvom kampen oprindeligt skulle spilles kl. 14. Det så dog ikke ud til at påvirke den store flok tilhængere, der på trods af ændringen af kamptidspunktet, fandt karosseriet frem og fandt vej til Viby Arena denne lidt klassisk kedelige, grålige og kølige februar-dag.. Men dejligt at se, at der stadig er liv i BTK Vibys fanskare og at selv folk fra Søhøjlandet og SISU kunne ’komme ud af hulen’ og komme ind og heppe på førsteholdet! Det var én af de første gange vi var vidne til Søhøjlandet-spillere kom for at heppe på os Vibyanere, men der var en god grund, udover at vi selvfølgelig er ”venne-klubber” og derfor støtter hinanden. For ved at vinde i dag, kunne vi naturligvis sikre os en plads i top 4 og dermed være sikker på at blive i 1. Division til næste sæson og få chancen for at spille os i landets bedste række i maj måned. Men ved at slå Næstved BTK i dag, kunne vi også for alvor cementere, at Søhøjlandet bliver oppe i rækken, da Næstved dermed ikke ville kunne nå at optjene tilstrækkelig med point. Chefen, altså Toby, fik sågar en besked fra et ’ukendt nummer’, der viste sig at være Peter Bruhn fra Brønderslev, som sandsynligvis sad og bed negle hjemme foran kakkelovnen, fordi kampen var mindst ligeså afgørende for Brønderslev, der i sidste runde i primo marts skal spille en drabelig, afgørende ’knald-eller-fald’ kamp mod Næstved om hvem der forbliver i 1. Division til næste sæson. Dette er blot nogle få eksempler på hvor ufattelig tæt en affære, denne 1. Divisions-række har været i år og ved Gud stadig er.

Nå, men lad os komme til kampen..

Da undertegnede entrerede ind i BTK Vibys dejligt oplyste, ny-renoverede lokaler, fik man hurtig en fornemmelse af, at det ville blive en svær kamp i dag. Udeholdet bestod nemlig af, i prioriteret rækkefølge ift. ’papiret’: Sebastian Haack, Sam Oddsheden (svensker – tidligere holdkammerat med Bæstet og Chefen), Guo Wenjie (lokal kineser..) og Mads Jørgensen – et utrolig skarpt mandskab, der kun havde ét mål – og det var at vinde.

Hjemmeholdet stod i dag i stærkeste opstilling i dag, hvilket desværre skulle vise sig ikke at komme til udtryk i dag.. Toby, Bæstet, Søren og undertegnede stod på holdsedlen i dag. På papiret lignede det et 7-7 opgør, men meget svært at sige, da det afhænger af hvem, der er skarpest på dagen, og hvem, der har det største engagement for at vinde.

Uden at gå i alt for mange detaljer i de forskellige kampe – det der skulle være et kort referat i grove træk er allerede blevet forholdsvist langt – så vil undertegnede hive nøglebegivenhederne ud af kampen.

Faktum er, at BTK Viby måtte se sig besejret med hele 8-4 i dagens opgør (yderligere detaljer kan ses via bordtennisportalen..) og som overskriften på dette referat giver udtryk for, så kunne Toby, ene mand, i teorien stille alene op i dag og opnå samme resultat (..hvis man ser bort fra Toby og Sørens double), ergo vandt han alle vores kampe i dag. Virkelig stærk indsats af Chefen, der til os andre holdkammeraters store ærgrelse endnu engang må konstatere ( hæhæ 😉 ), at Toby er førstemand på dette ellers til tider sublime og potente Viby-mandskab. Respekt herfra og ’thumbs up’ til 1. manden, der viser vejen for os andre i klubben, selvom det naturligvis på papiret lå til sejre til Chefen.

Vi andre 3 kæmpede og gjorde selvfølgelig hvad vi kunne, men det blev desværre ikke til en sejr, selvom det snildt kunne have været tilfældet. Bæstet havde blandt andet havde flere matchbolde mod deres svensker, Sam Oddsheden, og der var generelt  utrolig mange tætte sæt, der kunne gå til begge veje, men som desværre gik den forkerte vej i dag.

For undertegnede var det en meget svær dag, da undertegnede kæmpede lidt med troen på egen evner og slag, som desværre har været en generel tendens i en del kampe i denne sæson. Undertegnede var derfor mentalt ét skridt bagud ift. modstanderne, når det blev 9-9, hvilket er afgørende at kunne bevare en kynisme og kølighed, når det virkelig gælder. Uden at vide det med sikkerhed, syntes jeg at fornemme lidt det samme ved Søren i dag, nemlig at mangle den sidste skarphed, når det gjaldt. Men sådan er det at være ’humørspiller’, som jeg vil karakterisere Søren og ikke mindst undertegnede ( Søren, du må irettesætte mig, hvis jeg tager fejl, hvilket jeg selvfølgelig af og til gør 😉 )

Derudover synes jeg, at Bæstet igen skal have ros for at kæmpe som et ”svin”, hvilket altid er en fryd at se på, både for medspillere, modspillere og rooligans – tak fordi du er den du er :* (det er jo Valentines-Day, så der må godt flirtes lidt..).

Som nævnt gjorde vi alle hvad vi kunne i dag – under omstændighederne – men det var desværre ikke tilstrækkeligt i dag, og sådan er det sommetider. Nogle gange må man også bare give ”thumbs up” og sige ’stærkt gået’ til modparten for at gøre en habil indsats og konstatere, at man bare ikke var bedre i dag (..denne sektion ser du bare bort fra Toby 😉 ).

 

Så alt i alt var det egentlig en meget velspillet kamp i dag med et gennemsnitlig højt niveau over hele linjen, og selvom vi i dag tabte, kan vi, ved at hente point fra (enten) Søhøjlandet og/eller Ribe, slå fast, at vi forbliver i 1. Division til næste sæson og muligvis kommer til at spille oprykningsspil i Brøndby i maj måned. Der er sandsynligvis lys for enden af tunnelen…

 

Endnu engang, skal der lyde et STORT rungende TAK til alle de fremmødte, det sætter os spillere virkelig pris på skal I vide!! Og ikke mindst ’tak’ til Næstved for en fed kamp, selvom resultatet ikke var til vores fordel eller Søhøjlandets eller Brønderslevs’ 😉

 

På gensyn og tak for i dag.

Over and out fra ”Hanken”

Sebastian Brinch AKA ”Jøden”

« Older posts

© 2016 BTK Viby

Theme by Anders NorenUp ↑