Følg det sidste nye om BTK Viby på Facebook

 

14444957_1761822660735681_3158594720791728536_o

Link til Facebook siden

14520598_1764041893847091_7506934700781296475_n

Junior division – så er vi i gang!

20160911-jd-holdet

Sidste weekend startede junior divisions holdkampe. Det blev til en uafgjort og et nederlag mod 2 stærke hold. Kampene var meget underholdende og der blev kæmpet rigtig meget! Holdet: Niels-Anton, Alexander, Emil, Marius og coach Lars.

Opstart sæson 2016-2017

Så starter en ny sæson på BTK Viby…

Herunder finder I vores opstartsbrev med de praktiske oplysninger omkring træning, kontingent m.m.

Vi ser frem til endnu en spændende sæson i klubben!

Mvh

Bestyrelsen

_Opstartsbrev 2016-2017 Bilag Aura sponsorstrøm Bilag Indmeldelsesblanket 2016-2017 Bilag Larses hold Opstart 2016-2017 Bilag Simons hold Opstart 2016-2017

Sponsorcup 2016!

I dag blev årets sponsorcup i BTK Viby afholdt. På billedet ses dagens vinder Christian Lamp Carlsen fra Nordic Trucking der i finalen besejrede Niels Gamborg fra Motor Depotet/Opel.

En STOR tak til alle sponsorer der i årets løb har støttet op om vores klub. Heldigvis har samtlige sponsorer valgt at forny sponsoraterne for den kommende sæson. Besøg deres websites via sponsorvæggen.

Skulle der være andre der har lyst til at støtte op om klubben, eller har kendskab til nogen der kunne have interesse i dette, er man meget velkommen til at kontakte mig på klausdam1@gmail.com for at høre om hvilke muligheder vi tilbyder.

christian_lamp_carlsen

Fantastisk klubmesterskab for ungdom!

Sidste weekend holdt klubben mesterskab for ungdom. Ca. 30 glade spillere og familie mødte op fulde af forhåbninger: dagen ville bringe mulighed for at blive én af klubbens legender, og få sit navn graveret på mesterskabets pokaler! Der skulle dog vindes nogle kampe først. Turneringen blev styret meget professionelt af vores 2 velkendte toastmastere: Dan og Simon. Der blev kæmpet hårdt, men der hyggedes også mellem kampene: forældrene forsynede fælleskabet med frugt, kager m.m. Glad stemning!

Efter mesterskabet ventede en overraskelse: Birger Vest, som selv har sit navn på nogle af dagens pokaler holdt et trylleshow for de små og de store. Numrene kan vi stadigvæk overhovedet ikke forstå. Der blev grinet RIGTIG meget! Super underholdning. Tak Birger!

 

De følgende spillere vandt deres række og kan nu kalde sig for klubmestre:

  • Minipuslinge: Rasmus Balslev
  • Puslinge: Noah S. Bjerg
  • Yngre drenge: Niels-Anton Tybirk Le-Marc
  • Drenge : Benjamin B. Rasmussen
  • Junior : Marius Dam

Der blev også kåret årets fightere:

  • Simons hold 1: Lasse Fly Kristensen
  • Simons hold 2: Simon Monrad Gammelgaard
  • Dans hold: Josef Aydin

 

Det var igen en dejlig dag med masser af bordtennis.

Tak alle sammen!

Igen i år…

DanSimon

div1

div2

div3

div4

finale1

finale2

finale3

finale4

pokal 01

pokal 02

pokal 03

pokal1minipuslinge
Klubmester Minipuslinge: Rasmus Balslev

 

pokal2puslinge
Klubmester Puslinge: Noah S. Bjerg

 

pokal3yngre drenge
Klubmester Yngre drenge: Niels-Anton Tybirk Le-Marc

 

pokal4drenge
Drenge : Benjamin B. Rasmussen

 

pokal5junior
Klubmester Junior : Marius Dam

 

pokal6fighter1
Årets fighter Simons hold 1: Lasse Fly Kristensen

 

pokal7fighter2
Årets fighter Simons hold 2: Simon Monrad Gammelgaard

 

pokal8fighter3
Årets fighter Dans hold: Josef Aydin

 

Birger Vest
Birger Vest

 

trylle1

trylle2

trylle3

vindere1
Klubmestrene…

 

vindere2

Et gammelt men ungt ansigt vender tilbage!

11018320_10152590312351853_5258265128212770742_n

 

Efter et år i Søhøjlandet har Jonathan A. Hansen valgt at vende tilbage til BTK Viby den kommende sæson! Jonathan har vægtet det sociale højt i sit valg af klubskifte. Han har haft et glimrende år i Silkeborg både sportsligt og socialt, men afstanden var i sidste ende for lang. Jonathan var forrige sæsons 1. mand på 2. Division, hvor han samtidig vandt kval top 12 og præsterede sin vel nok bedste sportslige sæson. Hvem ved, om fremgangen kunne fortsætte efter sommerferien?

Vi byder Jonathan velkommen tilbage, og ser frem til mange sjove stunder sammen i Vibys farver!

 

 

Den sidste brik falder på plads

image

 

BTK Vibys hold i landets bedste række lader nu til at ligge fast. Klubben har sikret sig en markant forstærkning i form af den regerende junior top12-mester, Rasmus Kruse Mikkelsen! Rasmus er en ung fyr fra Skanderborg, der således passer perfekt ind på holdet af østjyder! Det er vores håb, at vi med tilkomsten af Rasmus nu kan konkurrere realistisk om at blive i rækken!

Ligesom nytilkomne Patrick Stobberup er Rasmus hentet i Roskilde. Rasmus spiller den kommende sæson på fuld tid, og med holdkammerater der tidligere har prøvet at leve professionelt, håber vi selvfølgelig at Rasmus får en spændende og lærerig sæson i Vibys farver!

Hjerteligt velkommen Rasmus!

Forstærkningerne vælter ind

hhpatte

Nye ansigter vil næste år at være finde i Vibytrøjen!

Eller, ny er nok så meget sagt. For drengene her er velkendte ansigter for de fleste af klubbens medlemmer.

Den første mand der skifter, har de seneste 2 sæsoner trænet fast med i klubben, men tørnet ud for Ribe BTK. Han vælger dog efter sommerpausen at spille med i Vibys divisionstrup på en A-licens, og det er med stor fornøjelse at vi kan byde velkommen til Hans Henrik Vonsild!

Den næste mand på billedet til højre, startede sin karriere i Horsens, senere Århus BTK og de senere år har han prøvet lykken på Sjælland i diverse klubber. Senest Roskilde. Nu vender han dog snuden hjemad, og så derfor en spændende mulighed i at komme til BTK Viby blandt venner og tidligere holdkammerater. En god mand at have til den kommende sæson i elitedivisionen – Velkommen Patrick Stobberup!

Viby har en dobbelt dansk mester!

image

 

Den 20. marts 2016 opnåede Pernille Agerholm den enestående bedrift at blive dobbelt dansk mester i henholdsvis dame double og dame single! Begge finaler blev vundet i afgørende sæt, og særligt singlefinalen mod Stefanie Christensen var en gyser, da Pernille i 7. sæt var nede henholdsvis 3-7 og 9-10, før hun fik hevet titlen i land på dramatisk vis!

Således hjemtog Pernille doubletitlen for 6. gang i karrieren mens det var 2. gang Pernille blev dansk seniormester i single!

En enestående bedrift af Pernille som siden hun vandt “The Treple” i 2014 har trappet meget ned for træningsmængden og fokuseret på studiet.

BTK Viby er utrolig stolte over at huse så prominent en spiller som Pernille Agerholm, og der blev også kvitteret med et stort tillykke og blomster ved gårsdagens seniortræning, hvor klubbens næstformand, Simon Fisher, havde arrangeret den overraskende lykønskning.

På klubbens vegne skal der igen lyde et stolt – TILLYKKE!!!

Viby sigter efter stjernerne

12274667_10153060420946853_5904615041689157538_n

 

På et bestyrelsesmøde den 14. marts vedtog BTK Vibys bestyrelse, at man ikke vil gentage sidste sæsons ærgerlige beslutning om at måtte takke nej til en plads i landets bedste række.

Derfor drager Vibys 1. hold afsted den 7. maj for at spille det afgørende slutspil om oprykning til Stiga Division!

Klubben ville med en plads i rækken stå overfor flere store udfordringer såsom manglende lokaleplads samt en stærkt prøvet økonomi, der nødvendigvis behøver tilført kapital til de mange udgifter Elitedivisionen bringer med sig. Dette er bestyrelsen dog indstillet på at forsøge at løse, selv om sponsorer ikke tidligere har vist sig at hænge på træerne.

Vi glæder os meget til at se, om dette mål kan blive indfriet – i hvert fald er det nu den officielle målsætning, at Viby går efter en plads i landets bedste række!

 

« Older posts

© 2019 BTK Viby

Theme by Anders NorenUp ↑